Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale

Eliminare deseuri toxice si periculoase

Stiati ca...?
Molecula de PCB este scurta si grea, astfel uleiurile cu PCB penetreaza cu usurinta …

Celebrul pesticid DDT (diclor-difenil-tricloretan) in concentratii mici poate rezista …
Sulfura de carbon (CS2) este o substanta toxica, cu densitate mai mare ...

Poluantii organici persistenti (POP’s) au fost interzisi spre producere si comercializare din cauza ...
Vezi toata sectiunea »

SETCAR S.A. BRAILA - ROMANIA

Depozitare temporara deseuri periculoase

Depozitare deseuri periculoase

Prin Autorizatia de Mediu nr. 207/12.12.2012, SETCAR a autorizat functionarea in cadrul Bazei de Neutralizare – Soseaua Viziru, km. 11, Braila, a 12 depozite pentru stocarea temporara a deseurilor periculoase, suprafata totala a acestora fiind de peste 53.000 mp, capacitatea totala anuala de depozitare temporara si eliminare depasind 60.000 tone. Acestora li se adauga platforma depozitare si decontaminare soluri contaminate, cu o suprafata de peste 12.000 mp.

Fiecare depozit este dedicat unor anumite categorii de deseuri avand cate 2 zone principale: zona de primire deseuri periculoase si zona propriu-zisa de depozitare a acestora. In zona de primire sunt inregistrate intrarile – tipul deseului, data primirii, provenienta, greutatea fiecarei unitati de stocare a deseurilor etc., mentinandu-se astfel o evidenta stricta a deseurilor din depozitul respectiv. Pentru anumite categorii de deseuri, in aceasta zona se realizeaza si operatiunea de sortare primara a acestora. In continuare deseurile sunt depozitate ordonat pe rafturi special amenajate in asteptarea eliminarii.

Securitatea depozitelor, ca de altfel a intregii Baze de Neutralizare, este asigurata de catre sisteme centralizate de alarmare in caz de incendiu, anti-incendiu, antiefractie si de monitorizare video.

Vezi galerie foto »
Depozitare deseuri periculoase

Depozitare deseuri periculoase

Depozitare deseuri periculoase
Web Analytics