Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale

Eliminare deseuri toxice si periculoase

Stiati ca...?
Molecula de PCB este scurta si grea, astfel uleiurile cu PCB penetreaza cu usurinta …

Celebrul pesticid DDT (diclor-difenil-tricloretan) in concentratii mici poate rezista …
Sulfura de carbon (CS2) este o substanta toxica, cu densitate mai mare ...

Poluantii organici persistenti (POP’s) au fost interzisi spre producere si comercializare din cauza ...
Vezi toata sectiunea »

SETCAR S.A. BRAILA - ROMANIA

Proiecte insemnate


AUTOMOBILE DACIA S.A.

Proiecte insemnate - Automobile Dacia S.A.Incepand cu anul 2006, SETCAR este partener al AUTOMOBILE DACIA S.A. in rezolvarea unor probleme de mediu din cele mai diverse. Tocmai diversitatea tipurilor de deseuri preluate si eliminate (slamuri diverse, solutii acide, echipamente electrice cu continut de ulei cu PCB, slamuri si deseuri de vopsea, substante chimice cu termene de valabilitate depasite, antigel, vaselina, deseuri petroliere lichide si solide etc.) ...
Afla detalii...

AZOMURES S.A. TG. MURES

Proiecte insemnate - Azomures S.A. - Azomures SA Tg. MuresProiectul s-a derulat in perioada februarie – aprilie 2012 si a presupus realizarea urmatoarelor operatiuni: extragere solutii si slamuri cu continut de oxizi de arsen din rezervor subteran; extragere deseuri solide cu continut de oxizi de arsen din rezervor metalic orizontal; extragere deseuri de umplutura inele ceramice cu continut de oxizi de arsen, din doua coloane; demontare si colectare deseuri de ...
Afla detalii...

C.N.A.D.N.R.

Proiecte insemnate - C.N.A.D.N.R.Proiect: Eliberare amplasament de materiale periculoase (HCH) – DN1 – Autostrada Brasov–Cluj–Bors, sectiune 2B, km 100+500m. Proiectul a fost compus din doua etape, respectiv: proiectare lucrari de decontaminare pentru amplasamentul mentionat; executie lucrari de decontaminare teren contaminat aflat in perimetrul Autostrazii Transilvania, dar si decontaminare suprafata adiacenta de siguranta aferenta depozitului de HCH. 
Afla detalii...

CRANGURILE - DAMBOVITA

Proiecte insemnate - Crangurile - DambovitaProiect: „Reabilitarea Sitului Poluat Istoric – Amplasament Fosta Fabrica Chimica (Comuna Crângurile)”.
Proiectul s-a derulat intre anii 2012-2013 si a presupus realizarea urmatoarelor activitati de mediu...
Afla detalii...

FORD ROMANIA S.A.

Proiecte insemnate - Ford Romania S.A.Din anul 2008 si pana in prezent, s-au derulat peste 25 lucrari de mediu avand ca beneficiar Ford Romania S.A. Diversitatea tipurilor de deseuri colectate si eliminate (deseuri petroliere lichide si solide, echipamente cu ulei cu PCB, deseuri de azbest, slamuri de vopsea, substante chimice cu termene de valabilitate depasite, etc.), precum si diversitatea lucrarilor de decontaminare efectuate, face dificila alegerea unei singure lucrari reprezentative.
Afla detalii...

IULIUS MALL SUCEAVA S.R.L.

Preluare deseuri periculoase din fostul Combinat de Fire si Fibre Artificiale Suceava, demontare si decontaminare depozit sulfura de carbon (CS2) – proiectul s-a derulat in perioada ianuarie – martie 2007 si a presupus realizarea ...
Afla detalii...

IUS S.A. BRASOV

Proiecte insemnate - IUS S.A. BrasovProiectul s-a derulat in perioada mai – iunie 2009, si a presupus realizarea urmatoarelor operatiuni: extragere bai galvanice uzate de zincare, cromare si brunare din cuve si bazine; extragere slam din paturi de filtrare, extragere ape reziduale de spalare cu continut de deseuri periculoase din rezervoarele de stocare din cadrul sectiei de galvanizare ...
Afla detalii...

KAR GROUP – ERBIL, IRAK

Proiecte insemnate - Kar Group - Erbil, IrakServicii pentru curatare rezervoare titei din interiorul Rafinariei Kar Group din Erbil, Irak. Proiectul a fost organizat si finantat de Rafinaria Kar Group.
Proiectul s-a derulat in perioada...
Afla detalii...

MSC ROMANIA SHIPPING S.R.L. CONSTANTA

Proiecte insemnate - MSC Romania ShippingServicii pentru transvazarea tetraclorurii de siliciu deseu din doua containere navale, etichetarea, transportul si eliminarea tetraclorurii de siliciu, transportul, decontaminarea si returnarea containerelor.
Afla detalii...

OMV PETROM S.A.

Proiecte insemnate - OMV Petrom S.A.Incepand cu anul 2008 si pana in prezent, s-au derulat mai multe lucrari de mediu avand ca beneficiar OMV PETROM S.A. Diversitatea tipurilor de deseuri colectate si eliminate: deseuri petroliere lichide si solide, ulei cu PCB, deseuri cu continut de arsen, slamuri cu mercur, substante chimice cu termene de valabilitate depasite ...
Afla detalii...

SOLVENTUL S.A. TIMISOARA

Proiecte insemnate - Solventul S.A. TimisoaraServicii pentru decontaminarea intregului combinat chimic – instalatii, rezervoare, cladiri, suprafete betonate, canale tehnologice, estacade etc.; preluare si eliminare deseuri toxice si periculoase.
Afla detalii...

UNIDO - INDONEZIA

Proiecte insemnate - UNIDO - IndoneziaFurnizarea de servicii pentru realizarea inventarului extins a echipamentelor electrice cu PCB din Indonezia. Proiectul este organizat de Organizatia Natiunilor Unite Pentru Dezvoltare Industriala – UNIDO in colaborare cu Ministerul Mediului din Republica Indonezia ca partener national.
Afla detalii...

UNIDO - NEPAL

Proiecte insemnate - UNIDO - NepalServicii pentru decontaminare ulei cu PCB si echipamente electrice din Republica Democratica Federala Nepal. Proiectul a fost organizat si finantat de Organizatia Natiunilor Unite Pentru Dezvoltare Industriala – UNIDO. S-a utilizat o instalatie mobila de declorurare chimica, deshidratare si regenerare a uleiului cu PCB.
Afla detalii...

Decontaminare amplasamente si instalatii industriale

Decontaminare soluri

Preluare deseuri periculoase

Decontaminare soluri

Preluare deseuri periculoase

Eliminare echipamente electrice cu PCB
Web Analytics