Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale

Eliminare deseuri toxice si periculoase

Stiati ca...?
Molecula de PCB este scurta si grea, astfel uleiurile cu PCB penetreaza cu usurinta …

Celebrul pesticid DDT (diclor-difenil-tricloretan) in concentratii mici poate rezista …
Sulfura de carbon (CS2) este o substanta toxica, cu densitate mai mare ...

Poluantii organici persistenti (POP’s) au fost interzisi spre producere si comercializare din cauza ...
Vezi toata sectiunea »

SETCAR S.A. BRAILA - ROMANIA

SETCAR la ROMENVIROTEC 2013

SETCAR la Romenvirotec 2013

Cea de-a 20-a editie a Expozitiei Internationale pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului – ROMENVIROTEC, s-a desfasurat in perioada 9-12 aprilie 2013, in Bucuresti - Romania.

Daca in 2012 atractia standului SETCAR a fost prima INSTALATIE MOBILA DE DESORBTIE TERMICA INDIRECTA din Romania, in 2013 a venit randul INSTALATIEI MOBILE DE DESORBTIE TERMICA DIRECTA sa tina capul de afis. Manipulata de specialistii nostri, instalatia a fost prezentata publicului prin demonstratii de mers in gol, in cadrul pavilionului exterior special amenajat.

In timp ce desorbtia termica indirecta (DTI)  poate fi aplicata unei game largi de poluanti din sol, desorbtia termica directa (DTD) este utilizata in special la tratarea solurilor contaminate cu hidrocarburi si/sau altor poluanti cu componente volatile.

In afara de familiarizarea cu caracteristicile si performantele instalatiei prezentate, la standul SETCAR vizitatorii interesati au putut discuta de la A la Z cu specialistii firmei prezenti la eveniment, atat despre decontaminarea solurilor, amplasamentelor si instalatiilor industriale contaminate cu deseuri periculoase, cat si despre preluarea, transportul autorizat, depozitarea temporara si eliminarea deseurilor periculoase.

Vezi galerie foto »
Web Analytics