Personal - Cariere - SetCar

personal cariere setcar

Deoarece activitatile complexe de decontaminare amplasamente sau de eliminare deseuri periculoase se pot realiza in conditii de siguranta numai cu profesionisti, unul dintre punctele noastre forte este capitalul uman.

Am strans in SETCAR oameni cu o vasta experienta in lucrul cu substante chimice periculoase, oameni care s-au format profesional pe platformele Combinatului de Fibre, Fire Artificiale si Celuloza si Hartie din Braila sau Combinatului Siderurgic din Galati, dar si tineri entuziasti si responsabili, dornici sa devina la randul lor specialisti.

Deja echipa noastra numara peste 40 de ingineri, peste 20 de maistri chimisti, peste 100 de operatori chimisti, dar si peste 20 conducatori auto cu pregatire ADR coordonati de consilieri de siguranta.

Personalul SETCAR este instruit periodic privind legislatia in domeniul protectiei mediului si respecta si aplica procedurile Sistemului Integrat de Calitate – Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala aplicabile activitatii societatii.

Daca doresti sa faci parte din echipa noastra poti aplica pentru unul dintre posturile disponibile sau pentru un post indisponibil momentan, trimitand un CV aici, mentionand postul vizat sau aria de interes.

Posturi Disponibile

Momentan nu sunt posturi disponibile.