Prin intermediul acestui website, prin informatiile prezentate in cadrul tuturor sectiunilor acestuia, SETCAR S.A. vine in sprijinul utilizatorilor/vizitatorilor website-ului, cu solutii variate, explicate si argumentate, in abordarea/solutionarea problemelor de mediu cu care acestia se confrunta.
Asadar, scopul website-ului este acela de a informa, respectiv de a ajuta pe utilizatorii/vizitatorii sai sa descopere intr-un mod cat mai facil informatiile dorite.Drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor regasite in cadrul sectiunilor website-ului sunt rezervate SETCAR S.A. si nu pot fi copiate, reproduse si/sau folosite de catre utilizatorii/vizitatorii acestuia.Utilizatorii/vizitatorii acestui website nu sunt autorizati:

  • sa descarce partial sau integral continutul website-ului;
  • sa efectueze modificari de orice natura asupra materialelor informative de pe website;
  • sa isi insuseasca, sa distribuie, sa reproduca si/sau sa republice partial sau integral continutul website-ului.

Orice utilizare ilegala, partiala sau integrala, a continutului website-ului (texte, fotografii etc.) va avea drept consecinta actionarea in justitie de catre SETCAR S.A. Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse conditiilor de utilizare din aceasta sectiune, precum si tuturor legilor aplicabile.

Utilizatorii/vizitatorii se obliga sa accepte automat termenii si conditiile din aceasta sectiune, prin simpla accesare a acestui website.

Toate activitatile complexe de decontaminare amplasamente sau de eliminare deseuri periculoase, prezentate in sectiunile website-ului si exemplificate prin fotografii, au fost realizate in conditii de siguranta, de catre personal profesionist – personalul SETCAR S.A. este instruit periodic privind legislatia in domeniul protectiei mediului si respecta/aplica procedurile Sistemului Integrat de Calitate – Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala aplicabile activitatii societatii.
De aceea recomandam utilizatorilor/vizitatorilor website-ului sa nu intreprinda nicio activitate de mediu similara celor mentionate, daca nu dispun de personal instruit si autorizat pentru specificul activitatii.